Јавна расправа о Нацрту плана развоја општине Књажевац

Скупштина општине Књажевац је донела одлуку о покретању процеса, поступку припреме и садржини Плана развоја општине Књажевац 26. јуна 2019. године  након чега је јавност обавештена о почетку процеса израде Плана развоја, а сви заинтересовани актери позвани да се активно укључе и дају свој допринос креирању Плана, у складу са Законом о планском систему (члан 34).  Израда Плана развоја општине Књажевац реализује се кроз пројекат Реформа локалних финансија II у Србији (РЕЛОФ2) који је подржан од стране Швајцарске владе.
План развоја општине Књажевац за период 2021 – 2027. је свеобухватни дугорочни документ развојног планирања општине Књажевац који дефинише приоритетне циљеве развоја и мере којима ће се ти циљеви постићи. Сврха овог документа је да препозна развојне проблеме општине, дефинише развојне циљеве и мере узимајући у обзир оптимално коришћење постојећих ресурса и потенцијала који ће омогућити уравнотежен, одрживи и квалитетнији развој општине као целине.
Позивају се сви заинтересовани грађани да дају предлоге и сугестије на утврђени Нацрт плана на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  до петка 25.12.2020.године. Нацрт Плана развоја општине Књажевац можете преузети овде

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
© Општина Књажевац {2021}

Search